Jij als klant

Mijn prioriteit

Jij kan wel wat hulp gebruiken, in jouw bedrijf, in jouw onderneming. Frisse blik, nieuwe inzichten en de skills om het realiseren. Mijn naam is RJ en ik help je graag verder met jouw onderneming, jouw communicatie of anderszins waar je professioneel behoefte aan hebt. Ik ga te werk als externe stakeholder, een nieuw extern teamlid van jouw bedrijf die meedenkt, connecties zoekt en efficiëntie slagen maakt.

Of het nou gaat om online marketing, automatiseren van (communicatie) processen, het creëren van de juiste visuals of zelfs het organiseren van hele (online) events. I’m your guy!

Door jarenlange ervaring, skillset en breed internationaal netwerk weet ik jou te helpen, kan ik jou helpen, wil ik jou helpen.

Je bent op deze pagina beland om een reden… zullen we een virtuele koffie doen? Je kan hier direct met mij een belletje inplannen, en dan hoor ik graag dan je behoeftes, doelen of huidige struikelblokken.

KOP KOFFIE?

Gekke wereld, normaal zou ik je willen voorstellen een kop koffie te komen drinken. Maar laten we die gewoon online doen. Klik hier onder en schiet gelijk een koffie in mijn en jouw agenda…gemakkelijk via Zoom.

Altijd leuk om nieuwe mensen te mogen toevoegen aan mijn netwerk, laten we zien hoe we elkaar kunnen helpen, nu en/of in de toekomst!

Maak via deze link vrijblijvend een afspraak!

Click here to subscribe